Felhívás partnerségi egyeztetésre

Ezennel értesítjük a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy elkészült településünk új településtervének (településfejlesztési terv és településrendezési terv) véleményezési tervdokumentációja.

FELHÍVÁS PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSRE
Balinka Község
új településterv készítése tárgyában

A véleményezési tervdokumentáció megtekinthető lesz az önkormányzati honlapon, valamint ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatalban.
A tervekkel kapcsolatban Balinka Község Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 12/2017. (IX.30.) önkormányzati rendelete szerint a Partnerek a véleményezési szakaszban javaslatot, észrevételt tehetnek, valamint véleményt nyilváníthatnak.

A Partnerségi véleménynyilvánítás határideje:
április 24. – 2023. május 24-ig.

Javaslatot, észrevételt tenni a megadott véleményezési határidőben az elkészült tervdokumentációjával kapcsolatban a polgármesterhez címzett, írásban benyújtott, szövegszerű, indoklással ellátott észrevételben lehet.

Az Önkormányzat lakossági fórumot is szervez a tervdokumentációval kapcsolatban, melynek helye:
Mecséri Művelődési Ház (Balinka, Iskola u. 9.)
2023. 
április 24-én, 17 órakor

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy képviselő-testületünk
2023.
április 24-én 17.30 órától tartja éves soros
KÖZMEGHALLGATÁSÁT.
Helye: Mecséri Művelődési Ház

Balinkán nem tudunk tartani sem lakossági fórumot, sem közmeghallgatást, mert a művelődési házban tart a felújítás. Ezért a Falugondnoki kisbusszal Balinkáról át tudjuk vinni és visszahozni az érdeklődőket.
Ehhez kérem keressék a Falugondnokunkat (Faragó Gábor) a 30/390 6301 telefonon, Ő szervezi meg az utazást, mivel a kisbuszban egy fordulóban csak max. 8 főt tudunk szállítani (ha több a jelentkező, akkor a szállítási időpontokat is szervezni kell, hogy mindenki odaérjen kezdésre).

Várjuk megjelenésüket!

Balinka, 2023. április 14.

Wéninger László
polgármester