Felhívás

Az új koronavírus járvány időszakában az otthonukban élő fogyatékos személyek és családtagjaik segítése érdekében.

Balinka Község Önkormányzata felmérést indít annak megállapítására, hogy a községben mennyi olyan fogyatékos személy él, aki a vészhelyzet időszakában támogatásra szorul, vagy előállhat olyan helyzet, amikor támogatásra lehet szüksége, például a gondozó családtag betegsége vagy karantén esetén.

Az önkormányzat felhívja az otthonukban élő, balinkai fogyatékos személyeket, törvényes képviselőiket, hogy az önkormányzattal vegyék fel a kapcsolatot amennyiben a vészhelyzet időszakában támogatásra szorulnak, vagy előállhat olyan helyzet, amikor támogatásra lehet szüksége.

Kérjük a fogyatékos személyek családtagjait, illetve a környezetükben élő személyeket, hogy segítsék elő a kapcsolatfelvételt, tájékoztassák az érintetteket ennek fontosságáról.

A felmérés célja, hogy a járványügyi helyzettel összefüggésben az egyéni szükséglethez igazodó segítség gyorsan megszervezhető legyen.
Kapcsolat felvétel:

Balinka Község Önkormányzata
8055 Balinka, Petőfi Sándor u. 34.
Telefon: 22/411-506

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérem lehetőség szerint a személyes kapcsolat felvételt mellőzzék.

Adatlap a vészhelyzet miatt segítségre szoruló fogyatékkal élők felméréséhez