Hirdetmény

Felhívás partnerségi egyeztetésre

Balinka helyi építési szabályzat és szabályozási terv,
valamint a településképi rendelet módosítása tárgyában

Ezennel értesítjük a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy a helyi építési szabályzata módosításának véleményezési tervdokumentációja és a településkép védelméről szóló helyi rendelet módosításáról szóló rendelet-tervezet megtekinthető az önkormányzati honlapon, valamint munkanapokon 9-12 között a Polgármesteri Hivatalban.
A tervekkel kapcsolatban Balinka Község Önkormányzatának Partnerségi Rendelete szerint a Partnerek a véleményezési szakaszban javaslatot, észrevételt tehetnek, valamint véleményt nyilváníthatnak.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel - a 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bekezdés b) és c) pontja alapján a partnerségi egyeztetés személyes megjelenést előíró szabályaitól eltérően - a tájékoztatást, a véleménynyilvánítást és az egyeztetést elektronikus úton folytatjuk le, valamint a lakossági fórum is elektronikus úton történik.

A partnerségi véleményezést és az online lakossági fórumot

2021. május 25.- 2021. június14-ig terjedő időtartamra hirdetjük meg.

A partnerségi véleményezés alatt lehet írásos észrevételeket és javaslatokat megtenni a tervdokumentációval kapcsolatban.

Helyi építési szabályzat módosításának véleményezési tervdokumentációja (.pdf)

A településkép védelméről szóló helyi rendelet módosításáról szóló rendelet-tervezet (.pdf)

Balinka, 2021. május 25.

Wéninger László
polgármester